AUG

Taklimat Praktikum Program Dip. Prasekolah dan ISM PAKK Januari 2016

Pihak FPSS Unisel ingin mengucapkan setinggi- tinggi penghargaan kepada Pengarah KEMAS bagi negeri Selangor iaitu Encik Mohamad Adnan bin Mat Daud, diatas kesudian pihak tuan dalam menghadiri taklimat praktikum anjuran jawatankuasa praktikum Diploma Pendidikan (Prasekolah) dan Ijazah Sarjana Muda Pendidikan ( Pendidikan Awal Kanak – Kanak) tanggal 27 Januari 2016 yang lepas.

Taklimat praktikum ini telah diadakan bertujuan bagi memberikan pendedahan dan prosedur menyeluruh berkenaan dengan praktikum yang perlu dilalui oleh para pelajar.

Ucapan tahniah juga dizahirkan kepada Timbalan Dekan Bahagian Hal Ehwal Pelajar FPSS, Puan Affezah Ali diatas kejayaannya dalam melancarkan buku Panduan Praktikum